Klaverjassen op vrijdag bij S.V. Loosduinen “Gezelligheid TROEF”

klaverjassenOok het klaverjasseizoen is weer geopend! Vrijdag 11 september start de competitie met zoals het er nu naar uitziet 34 koppels. Aanvang is elke keer om 20.00 uur.
Vorig seizoen hebben we 9 fantastische kaartavonden gehad met als uiteindelijke winnaars de broers Dick en Jeroen Ruwaard die de wisselbokaal van Marcel Helling en Fausto den Heijer overgenomen hebben. Dick en Jeroen kwamen op 44.615 punten, een gemiddelde van maar liefst 1716 per boom!
De tweede plaats ging naar het koppel Leen Helling/Marjan Louweret met 42.657 punten en Frans Helvensteijn/Fred Bik legden beslag op de derde plaats met 41.412 punten. Koppel Peter Ruwaard/Koos Kornaat viel net buiten het podium met 40.918 punten en de poedelprijs was voor Carla Hegie/Ton van Toledo. De complete stand is HIER te bekijken.klaverjassen 2014-2015
Nu een nieuw seizoen en dus nieuwe kansen! We verwelkomen een nieuw koppel want Leo Storm en Aad Lammertink komen voortaan ook klaverjassen. Helaas ook een paar afvallers.
Na heel veel twijfel hebben Hennie van Bokhoven en Lies Markwat toch besloten te stoppen met het kaarten op de vrijdagavond. Maykol de Bruyn en Sander Boersma hebben te weinig vrijdagavonden voor de competitie beschikbaar in verband met het oefenen met de Carrot Bellies voor de familiedag. Kim Verhoef stopt ook, maar haar maat Diny Hameeteman gaat nu verder met Joke Kruyskamp. Een nieuwe maat voor Hans Molier wordt nog gezocht.
De kaartavonden dit jaar zijn 9 oktober, 13 november en 11 december en in 2016 zijn dat 15 januari, 12 februari, 11 maart, 8 april en de laatste kaartavond is op 20 mei. Noteer dit alvast in de agenda!
Als je denkt … dat klaverjassen is ook wel iets voor mij/ons, geef je dan op bij Koos Kornaat via kooskornaat@ziggo.nl of 06-38433406.