beeldbankEckhardt Fotografie 105Wat is er nou mooier dan het seizoen af te sluiten met leuke voetbaltoernooien? Niets toch??

En zeker als je deelneming nog eens beloond wordt met een fraaie beker, vaantje of ander aandenken. Dan is het goed om te weten dat er voor ieder jeugdteam van SV Loosduinen een thuistoernooi op het programma staat. Ook zijn wij er in geslaagd om ieder team bij minimaal 1 uittoernooi in te schrijven, sommige teams gaan zelfs naar 3 uittoernooien!

De thuistoernooien willen we ook dit jaar weer tot onvergetelijke dagen maken voor alle deelnemers en deelneemsters. Tussen de wedstrijden door worden ze getrakteerd op een patatje met en limonade. Ook worden er tussen de wedstrijden door diverse extra spelelementen zoals het gatenbord schieten georganiseerd. We proberen nog wat extra’s als verrassing te regelen.
Elke deelnemer krijgt een aandenken aan het toernooi, voor elk team is een fraaie beker beschikbaar en de belangrijkste beker bij elk toernooi is de Fair Play Cup.

Beeldbank Eckhardt Fotografie 001Deze dagen zijn alleen mogelijk door de steun van onze sponsors. Dank aan alle sponsoren en doet ook u eens iets terug aan deze bedrijven zodat ze de volgende jaren ook weer deze extra activiteiten mogelijk maken bij ons aller S.V. Loosduinen!!

Natuurlijk zijn deze dagen alleen maar mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers en vrijwilligsters.
Denk maar eens aan de barbezetting, patatbakkers, EHBO’ers, scheidsrechters, enzovoorts.

Zonder hen kunnen we deze dagen niet tot een succes brengen. Heb je mogelijkheden om ook iets te doen en ben je nog niet gevraagd? Meldt je dan spontaan aan bij Koos Kornaat (06-38433406)

Wij wensen iedereen heel plezierige en sportieve toernooien toe!

 

Het programmaboekje voor de toernooien met PINKSTEREN is HIER te lezen.
De laatste versie van de toernooikalender is HIER te lezen.

 

Toernooicommissie:

Koos Kornaat, 06-38433406, jeugdtoernooien@svloosduinen.nl